Attention!

Dear visitors of Rider`s Blues blog.

Sorry for not replying a lot of your comment. I am now active on facebook pages.. I you have any comment or request please do so on my facebook page https://www.facebook.com/RiderBluesBlog.

Please also Like my page.


Thank you in advance!

Best regards,

Rider Blues.



Sunday, February 21, 2010

Arai SZ-Ram3 Aoyama



Description

Size

S Size : 55-56cm
M Size : 57-58cm
L Size : 59-60cm
XL Size : 61-62cm

Price

RM 1880 (Negotiable)

*To nego please send email or leave comment below
**Price may vary due to currency rate

57 comments:

  1. biar betoi bro...kan lu kencing..kalu betoi ngn hrg yg bro ckp 2 ley bg no fon x???aku mcm xcye ngn hrge nie..

    ReplyDelete
  2. salam, anon..untuk pengetahuna bro, saya jual dari Jepun..tu boleh dapat murah...bro boleh bagi email, nanti saya hantar detail kat email..

    ReplyDelete
  3. salam saudara rider blue....
    sye brminat ngn harge hlmet yg dtwrkn tu,tp saya msih ragu2 skit nk order sbb ai tu ad membr sya da kne tipu skali ngn oversea deal ni tp rugi xbyk r dlm rm500 lbh cmtu r...saudara bleh post tak kt blog ni cm resit ke ape2 prove ke buyer yg lps2....
    sory r..
    saya pn bru first time nk ovrsea deal cmni....

    ReplyDelete
  4. salam bro,

    blh bg detail pasal helmet nie? sy minat betol arai nie

    pgf501@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam..bro anon saya dah upload resit postage seperti yg direquest...

    ReplyDelete
  6. salam bro,rider blue
    blh bagi no fon tak,blh berbincang lebih lanjut lagi.ni email saya pjolwlc94@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. salam saudara rider blues...
    sy berminat ngan helmet nie...
    tp cam xcaye ngan harge ni..
    bleh bg detail ngan resit pembelian buyer yg lps2 x?

    alex.gforce09@gmail.com

    ReplyDelete
  8. wasalam, bro nak tgk bukti postage klik kat link ni..ni antara bukti postage yg customer beli...
    http://riderblues.blogspot.com/2010/04/bukti-postage.html

    ReplyDelete
  9. salam bro rider blue...
    bleh tlg bg detail lg tak psl arai ram3 ayoma ni..
    saya serious buyer..

    fallenribbon89@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. bro dah send detail...cek email please..

    ReplyDelete
  11. da cek da bro rider..
    tq 4 ur info..

    ReplyDelete
  12. rmai geng2 nk beli takut sangkut dan takut kne kencing.
    lg satu sbb arge kau2 nye murah nk dibandingkan dgn mesia..
    wahai geng smua..mmg ni la range arge sbnar helmet ARAI di JEPON yg kita sanjungi.
    aku da lame perati arge2 ARAI kat japan auction

    ReplyDelete
  13. thanks bro nz, mmg sini rege murah. Insyaallah masuk hari ni dah lebih 40 biji helmet saya post ke Msia, dan alhamdulillah semuanya lepas kastam...kebanyakan customer beli utk sendiri2 je, ade jugak yg beli wat bisnes...so saya bg special price lagi utk customer yg cam ni sbb beli lebih dua...Kalau beli untk sendir pakai pon rege boleh bincang lagi takde masalah :).. Satu lagi nak bgtau sini saya bukan scam...saya buat bisnes ni sbb nak tlg org kat Msia supaya ade pilihan lain yg lebih murah dan berpatutan kalu nak beli brg2 branded terutamanye helmet ni...nak percaya ke x terpulang pada diri sendiri, saya langsung x memaksa...jadi kalu ada ape2 email je saya...x kisahlah bukan nak beli pon, nak tanye je ke, request ke, ape2 jelah, takde msalah..Insyaallah kalu x busy saya layan je...

    ReplyDelete
  14. aku klu ikut byk modal mmg nk wat cam ko ni..da lame pikir tp tula modal xde.
    ko student sane ke der?
    bukan ape..nk pecah monopoli bisnes helmet ni.
    sbb arge yg trlalu keras.
    mmg,rate2 yg jual ARAI kt mesia ni pon ade yg jadi org tgh je..ade yg amik kt SINGAPORE.tu arge mencanak,xblh nk slahkan dorang gk letak arge mcam tu.

    ReplyDelete
  15. askum,riders blue..
    nak tanya skt la...saya bermnt gak nk bli helmet ney,kalau saya beli helmet ini
    kt brade trus sampai kew umah ke cmne..?
    tkt gak sangkut kat kastam nk byar tax la plak..
    nanti..


    thanks..riders blue

    ReplyDelete
  16. wsalam, minta maaf byk2 sbb lambat balas. ni saya post terus ke alamat yg bro bg nanti.kalu bg alamt rumah sampai terus ke rumahlah..

    Insyaallah x sangkut kat kastam..daah byk saya post semua lps alhamdulillah..

    ReplyDelete
  17. salam bro.....
    ak nk tnye ar...arge ley nego bape??then, arai koi ad x..kaler itam saiz M...tlg send arge,,,,

    pogy_5681@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. bro....bg detail helmet ni...
    cm mane pos dr jepon 2? ade jaminan ke?
    hope bley terangkn...

    kambing_laut07@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. kambing_laut07, pogy_5681 saya dah send detail kat email...please check ur mail

    ReplyDelete
  20. slm bro klu byr bln2 blh x? byr abis baru angkat
    rastamantech_78@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. wsalam..x boleh lah klu cam tu bro. kene buat full payment mengikut harga yg dipersetujui baru boleh...

    ReplyDelete
  22. kali ke 3 tanye ni....kompem dpt ke brg?kalu xdpt@mslh,jaminan sendiri ke.
    kambing_laut07@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Insyaallah bro, stakat yang saya hantar ni semua lepas dan sampai ke rumah masing2 tanpa sbrang masalah..

    ReplyDelete
  24. bro tolong hantar detail harga helmet yang mne ade??
    ni nak banking kot mybank ka??
    asipboy89@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. salam..asip..dah reply kat email..ceklah

    ReplyDelete
  26. bro sy bminat dgn arai ni...
    boleh htr detail ttg helmet ni kat email sy
    ejoke_89@hotmail.com
    harga blh nego brape????

    ReplyDelete
  27. je voudrais avoir le prix merci

    ReplyDelete
  28. Boleh hantar ke Singapore skali?

    ReplyDelete
  29. Boleh, singapore pon boleh xde masalah..

    ReplyDelete
  30. Rider's Blues...
    bpe bley nego agy...

    ReplyDelete
  31. besot..saya dah send rege nego kat email bro..cube cek..

    ReplyDelete
  32. send detail & rege nego & include ur contact number - wan_370z@yahoo.com
    tq..

    ReplyDelete
  33. salam rider blues .
    boleh email kat sya harga2 helmet arai dan shoei ?
    arif_syukri87@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. tu bro anom sekalian, saya dah email kan detail ke email masing2, cube cek email ye..

    ReplyDelete
  35. jack

    slam..rider's blues,sy nk tnye nie...hlmet arai aoyama hrgenye bpe??sy cnfius skg nie...btul ke nie hrga dia???lau btul,hbs kuwng bpe riban???sy nk bli nie...

    ReplyDelete
  36. salam
    bro saya mmg nak cr model ni
    brp last harga bro blh bg termsuk harga courier?
    email saya di pbr1737@gmail.com

    ReplyDelete
  37. salam bro, pm me...aoyama size m...
    email: alfarazdaq07@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  38. Salam ,
    pbr1737, alfarazdaq..saya dah pm kat email masing2 cube cek email ye..
    Jack leh bg email, saya send detail kat email

    ReplyDelete
  39. salam bro nakano open face ada tak?

    khai_dolly@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. bro ayama sz M nego .. pm arge kt emel sy seattle_soundz05@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. as salam bro,ada tak helmet badjet ,kualiti baik tak kisah la brand apa2 pon.nanti pm skali harga ya.megazs007@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam bro,aoyama sz L nego.ada stok lg x.pm arge kt sy,,fendi5273@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. salam ni yg pn ad lg x saiz s ... hrge blyh kurang2 kn lg x ? hrge skali ngn pos k too ?





    email : wan_sadie@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. berminat :)
    Harga murah.
    Tapi boleh explain cara bayaran?
    Maaf. tapi macamana saya nak percaya yg barang ni boleh sampai kat rumah saya?
    Terima kasih

    ReplyDelete
  45. bro...can u send helmet information 2 me...
    my email ckgallery88@gmail.com

    ReplyDelete
  46. salam..ckgallery..cek email ye..dah reply detail kat email

    ReplyDelete
  47. salam bro rider's blues, boleh tlg anta details n harga helmet2 berikut x?

    arai ram3 stout
    arai ram3 taira
    arai ram3 aoyama
    arai 56 design street line ( oren, hitam & flat black )
    arai ram3 spencer
    arai ram3 kevin schwantz
    arai koi ( putih / hitam )
    arai guitar
    arai rose
    arai ram3 nankai
    arai ram3 nakano
    arai ram3 kodo

    shoei j-force2 biru

    tlg emailkan details kt email sy, silent.moth@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. salam bro rider's blues, boleh tlg anta details n harga helmet2 berikut x?

    arai ram3 stout
    arai ram3 taira
    arai ram3 aoyama
    arai 56 design street line ( oren, hitam & flat black )
    arai ram3 spencer
    arai ram3 kevin schwantz
    arai koi ( putih / hitam )
    arai guitar
    arai rose
    arai ram3 nankai
    arai ram3 nakano
    arai ram3 kodo
    arai ram3 gauloises

    shoei j-force2 kuning

    tlg emelkan ke wan_revolution92@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  49. j force 2 kuning ada lg e?email ibrahim.abdulmajid@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. salam bro rider's blues, boleh tlg anta details n harga helmet2 berikut ?

    Arai ram3 Gauloises

    Arai ram3 nishikigoi koi

    Arai ram3 nankai flat blue

    Shoei J-force Jack - Red / Yellow

    email : alfi.zurith@yahoo.com

    bagaimana kalau nak membeli secara berdepan ?

    ReplyDelete
  51. salam bro nak tnyer harge j-force jack2 kaler hitam,merah , biru brape?
    email...raieysza@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. salam bro ad jln lg xbsnes ni?lau ad send price aoyama kt aku ashrafabdlatif@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails